Σοκάρει δημοφιλής τραγουδίστρια: «Έκανα απόπειρα αυτοκτονίας στα 7 μου»

Σοκάρει δημοφιλής τραγουδίστρια: «Έκανα απόπειρα αυτοκτονίας στα 7 μου»

Απίστευτες εξομολογήσεις από μία star του διεθνούς jet set. Η Demi Lovato έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο από πολύ μικρή ηλικία, λόγω της δημοτικότητας του show που συμμετείχε.

Σε βάθος χρόνου αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα με εξαρτήσεις, όμως πλέον είναι πολύ καλά.

Εδώ και 6 χρόνια η τραγουδίστρια και ηθοποιός μπορεί να είναι καθαρή από αλκοόλ, όμως τα παιδικά της χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα. Όπως έκανε πρόσφατα γνωστό, σε ηλικία 7 ετών έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Μάλιστα δήλωσε πως γενικώς στην ζωή της έχει πράξει διάφορα πράγματα τα οποία δεν είναι σίγουρη αν θα τα ομολογήσει ποτέ δημοσίως.

Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στο bullying που δέχτηκε τότε και την είχε κάνει να προχωρήσει στην απονενοημένη πράξη. Μάλιστα μίλησε για τη διπολική διαταραχή με την οποία διεγνώσθη αλλά και τις διατροφικές διαταραχές που έχει ξεπεράσει.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE