ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ: Μπούκαραν σε οικία ηλικιωμένων για 400 ευρώ

ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ: Μπούκαραν σε οικία ηλικιωμένων για 400 ευρώ

Διάρρηξη κατοικίας με λεία χρήματα και χρυσαφικά διερευνά ο αστυνομικός σταθμός Πόλης Χρυσοχούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ζεύγος ηλικιωμένων κατήγγειλαν ότι άγνωστοι εισήλθαν στην κατοικία τους στην Πόλη Χρυσοχούς και απέσπασαν 400 ευρώ σε μετρητά και χρυσαφικά αξίας 3,000 ευρώ.

Μέλη του αστυνομικού σταθμoύ Πόλης Χρυσοχούς μετέβησαν στη σκηνή και από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν πως οι δράστες εισήλθαν στην κατοικία από πλαϊνό γυάλινο παράθυρο αφού το παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο.

Η Αστυνομία συνέλεξε από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE