ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 45χρονος συνελήφθη για μπαράζ διαρρήξεων και κλοπών

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 45χρονος συνελήφθη για μπαράζ διαρρήξεων και κλοπών

Στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων κλοπών και διαρρήξεων που διαπράχθηκαν το τελευταίο διάστημα στη Λευκωσία, τα μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, αξιολογώντας σχετικό μαρτυρικό υλικό, προχώρησαν στη σύλληψη 45χρονου κάτοικου Λευκωσίας, βάσει δικαστικού εντάλματος.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις, ο συλληφθείς, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση, φέρεται να εμπλέκεται σε έξι υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 18 Δεκεμβρίου, 2017 και 12 Μαρτίου, 2018 στην πόλη και επαρχία Λευκωσίας.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Με την έκδοση τη Δευτέρα των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων αρχίζει μια πορεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε διαχρονικά, δήλωσε την Κυριακή το βράδυ ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης, καλώντας τους πολίτες και όλους τους εμπλεκόμενους σε συνεργασία για εφαρμογή τους. Τα διατάγματα θα ανακοινωθούν στις 12 το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE