Ζυγίζουν τα δεδομένα… Τι σκέφτονται για Δώνη…

Ζυγίζουν τα δεδομένα… Τι σκέφτονται για Δώνη…

Στον ΑΠΟΕΛ … για την ώρα δεν διαρρέουν πληροφορίες ότι η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, προσανατολίζεται στην απόφαση για διακοπή της συνεργασίας με τον Γιώργο Δώνη, ύστερα από τη δεύτερη τεσσάρα που δέχθηκε η ομάδα από τον Απόλλωνα, σε διάστημα δυο μηνών. 

Θεωρούν ότι υπάρχουν ευθύνες τόσο του προπονητή, όσο και μερικών ποδοσφαιριστών για να προκύψει συντριβή της ομάδας στο ντέρμπι του Τσιρείου.  Ωστόσο, ζυγίζουν τα δεδομένα πριν λάβουν αποφάσεις για διορθωτικά μέτρα. 

Με σκοπό φυσικά να καταφέρει η ομάδα να προσπεράσει τον Απόλλωνα και να πανηγυρίσει το έκτο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Σίγουρα τα πράγματα, δείχνουν να μην είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια, επειδή η Λεμεσιανή ομάδα παρουσιάζεται πιο γεμάτη και πιο αποφασισμένη από κάθε άλλη φορά. 

Τούτο βεβαίως δεν σημαίνει ότι στις τάξεις του ΑΠΟΕΛ, έχουν χάσει τις ελπίδες τους για να χαμογελάσουν (πάλι) τελευταίοι τον Μάιο.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πάει Γενεύη ο Αναστασιάδης - Έρχεται Κύπρο Βρετανός Υφυπουργός ενόψει πενταμερούς

Πάει Γενεύη ο Αναστασιάδης - Έρχεται Κύπρο Βρετανός Υφυπουργός ενόψει πενταμερούς

Στην Κύπρο αναμένεται να αφιχθεί το απόγευμα της Πέμπτης, 6 Μαρτίου, ο Βρετανός Υφυπουργός για την Ευρώπη Στίβεν Ντάουτι για επαφές την Παρασκευή, 7 Μαρτίου, και με τις δύο πλευρές ενόψει της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.