ΠΑΦΟΣ -ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑΣ: Δεν πρόλαβαν να πάρουν τίποτα – Ελεύθεροι μέχρι νεωτέρας

ΠΑΦΟΣ -ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑΣ: Δεν πρόλαβαν να πάρουν τίποτα – Ελεύθεροι μέχρι νεωτέρας

 Θα κατηγορηθούν γραπτώς και θα αφεθούν ελεύθερα για να προσαχθούν αργότερα σε δίκη τα τρία πρόσωπα τα οποία συνελήφθησαν σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ανασκαφής με σκοπό την ανακάλυψη αρχαιοτήτων χωρίς άδεια, αφού σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγαν λειτουργοί του τμήματος αρχαιοτήτων, δεν έχει διαπιστωθεί οποιαδήποτε κλοπή από τον αρχαιολογικό χώρο.

Σχετικά με την υπόθεση συνελήφθησαν ένας 37χρονος, 48χρονος και ένας 34χρονος, οι οποίοι τελούν υπό κράτηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην κατοχή τους δεν βρέθηκε οτιδήποτε ούτε από τις έρευνες που ακολούθησαν στις κατοικίες και στα υποστατικά τους.

Και οι τρεις αναμένεται μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας (19/03) να κατηγορηθούν γραπτώς και να αφεθούν ελεύθεροι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.