Έρχονται στην Κύπρο οι «Βασιλικοί Λογχοφόροι» του Λέστερ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έρχονται στην Κύπρο οι «Βασιλικοί Λογχοφόροι» του Λέστερ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στρατιώτες του Λέστερ ετοιμάζονται να στελεχώσουν τις ειρηνευτικές δυνάμεις των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο για έξι μήνες.

Οι «Βασιλικοί Λογχοφόροι» έρχονται στη Μεσόγειο για να περιπολήσουν τη νεκρή ζώνη της Κύπρου.

Μεταξύ αυτών, ο 28χρονος δεκανέας Βίκτορ Βίσι και ο επιλοχίας Ράιαν Σμιθ, οι οποίοι απέκτησαν μαζί με τους υπόλοιπους τα κυανά μπερέ των Ηνωμένων Εθνών.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Leicester Mercury, οι «Royal Lancers» θα είναι το δεύτερο σύνταγμα με δυνατές νομικές συνδέσεις που θα υπηρετήσουν στη Μεσόγειο.

Οι στρατιώτες θα υπηρετούν με όχημα, πεζοί ή με ποδήλατο για να διατηρήσουν την ειρήνη και τη σταθερότητα στη νεκρή ζώνη της Λευκωσίας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Leicester Mercury

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE