ΠΑΦΟΣ - ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ: Το περιέλουσαν με βενζίνη και το πυρπόλησαν – Εντοπίστηκαν τεκμήρια

ΠΑΦΟΣ - ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ: Το περιέλουσαν με βενζίνη και το πυρπόλησαν – Εντοπίστηκαν τεκμήρια

Εντατικές είναι οι έρευνες των ανακριτών του ΤΑΕ Πάφου σε σχέση με τον εμπρησμό του οχήματος ζεύγους δημοσιογράφων της ιστοσελίδας PafosPress που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (19/03)

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, οι δράστες έκαψαν το όχημα με την χρήση εύφλεκτης ύλης.

Όπως σημείωσε, από την σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις, ενώ στο ΤΑΕ καταφθάνουν απο το πρωι, πρόσωπα για να ανακριθούν.

Θυμίζουμε πως από την φωτιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές που ακόμη η αξία τους δεν έχει υπολογιστεί ενώ ζημιές υπέστη και το γειτονικό όχημα που ανήκει σε 40χρονο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΦΟΣ: Σε 37χρονη δημοσιογράφο ανήκει το όχημα που κάηκε

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.