ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ-ΠΑΦΟΣ: Έκλεισε το 'χατ-τρικ' των συλλήψεων

ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ-ΠΑΦΟΣ: Έκλεισε το 'χατ-τρικ' των συλλήψεων

Η Αστυνομία προχώρησε τη Δευτέρα (19/3) στη σύλληψη και τρίτου προσώπου, ηλικίας 47 ετών, από χωριό της Επαρχίας Πάφου σχετικά με ερευνώμενη υπόθεση ανασκαφής στην περιοχή Κουκλιών, με σκοπό την ανακάλυψη αρχαιοτήτων χωρίς άδεια.

Την Κυριακή (18/3) η Αστυνομία είχε συλλάβει έναν 34χρονο, ενώ για την υπόθεση τελεί υπό τετραήμερη κράτηση 37χρονος, ο οποίος εργάζεται σε κυβερνητικό τμήμα και τελεί υπό τετραήμερη κράτηση.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου αναμένεται να προσαχθούν σήμερα δύο πρόσωπα.

Η εξέταση της υπόθεσης από την Αστυνομία ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου (17/3), έπειτα από πληροφορία που δόθηκε στο Αρχηγείο Αστυνομίας, ότι πρόσωπα εισήλθαν σε περιφραγμένη περιοχή, στην Πάφο, όπου διεξάγονται ανασκαφές από το Τμήμα Αρχαιοτήτων.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν ένα αυτοκίνητο, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οποιοδήποτε πρόσωπο. Από περαιτέρω εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι ιδιοκτήτης του οχήματος είναι ένας 37χρονος.

Το σημείο επιθεώρησαν χθες και λειτουργοί του Τμήματος Αρχαιοτήτων. Εντός της ανασκαφής φαίνεται να υπάρχει αρχαίος τάφος.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE