Το πρώτο μήνυμα του Γιάννη Δρυμωνάκου μετά την αποχώρησή του από το Survivor 2

Το πρώτο μήνυμα του Γιάννη Δρυμωνάκου μετά την αποχώρησή του από το Survivor 2

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος αποχαιρέτισε την Πέμπτη 15/3 την παραλία των Διασήμων του Survivor 2 και όπως σου είπε και πριν από λίγες ώρες, στο twitter έγινε ο απόλυτος χαμός.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπορεί να ήταν για πολλοστή φορά υποψήφια, μα το κοινό την αγαπά και συνεχίζει να την θέλει στο παιχνίδι.

Ο Γιάννης πήρε το κινητό ξανά στα χέρια του και μας βόλτα από τα social media ήταν λογικό να γίνει.

Επέστρεψε στον κόσμο των social media και η πρώτη του ανάρτηση είναι γεγονός. Το αγόρι αυτό επιστρέφει πίσω στην Ελλάδα, σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα μα πριν πατήσει τα πάτρια εδάφη ήθελε να ευχαριστήσει το κοινό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο στην Πάφο: 22χρονος διασωληνωμένος μετά από ανατροπή μοτοσικλέτας – Τραυματίστηκε και 21χρονη

Σοβαρό τροχαίο στην Πάφο: 22χρονος διασωληνωμένος μετά από ανατροπή μοτοσικλέτας – Τραυματίστηκε και 21χρονη

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στον δρόμο Λατσιού – Λουτρών της Αφροδίτης, με αποτέλεσμα δύο νεαρά άτομα ηλικίας 22 και 21 ετών να μεταφερθούν τραυματισμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE