Δικαστήριο αρνήθηκε σε 63χρονο ότι είναι ζωντανός

Δικαστήριο αρνήθηκε σε 63χρονο ότι είναι ζωντανός

Το ρουμάνικο δικαστήριο, απέρριψε τον ισχυρισμό ενός άνδρα ότι βρίσκεται εν ζωή, καθώς είχε δηλωθεί ως νεκρός.

Η εκπρόσωπος του δικαστηρίου, δήλωσε ότι την Παρασκευή, ο 63χρονος Constantin Reliu, έχασε την υπόθεση στο δικαστήριο της Βασλούις επειδή εμφανίστηκε αργά στην αίθουσα. Η απόφαση που πήρε το δικαστήριο, ήταν και η τελική.

Τα μέσα ανέφεραν ότι ο Reliu, είχε πάει στη Τουρκία το 1992 για δουλειές και έτσι χάθηκε η επαφή του με την οικογένειά του. Καθώς η γυναίκα του δεν είχε κανένα νέο από τον άντρα της, ζήτησε και πήρε το πιστοποιητικό θανάτου του το 2016.

Οι Τουρκικές αρχές, εντόπισαν τον Reliu εκείνη τη χρονιά με ληγμένα χαρτιά και τον μετέφεραν πίσω στη Ρουμανία. Όταν έφτασε στη Ρουμανία, ανακάλυψε ότι είχε δηλωθεί νεκρός.

«Είμαι επισήμως νεκρός, παρόλα αυτά είμαι ζωντανός, δεν έχω κανένα εισόδημα και επειδή θεωρούμαι νεκρός, δεν μπορώ να βρω δουλειά», είπε ο ίδιος.

 Από usay.gr

*Φωτογραφία από NY Daily News

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE