ΠΑΦΟΣ: Ευχάριστα τα νέα για τον Ηλία- Εντοπίστηκε καλά στην υγεία του- «Έφυγα να ηρεμήσω»

ΠΑΦΟΣ: Ευχάριστα τα νέα για τον Ηλία- Εντοπίστηκε καλά στην υγεία του- «Έφυγα να ηρεμήσω»

Η άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας καθώς και η βοήθεια του κοινού έπαιξαν καθοριστικό ρόλο ώστε να εντοπιστεί ο 39χρονος που είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο και ήταν εξαφανισμένος από τις 13 Μαρτίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο Ηλίας Καραγκιοζίδης, από τη Γεωργία έχει εντοπιστεί και είναι καλά στην υγεία.

Όπως πληρορούμαστε ο 39χρονος βρέθηκε να περιφέρεται σε δρόμο στην Πάφο, ενώ στα πρώτα του λόγια ανέφερε πως έφυγε για λίγες μέρες ώστε να ηρεμήσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE