Ο Δώρος εξομολογήθηκε τι έκανε με τον πρώην της πρώην αγαπημένης του - VIDEO

Ο Δώρος εξομολογήθηκε τι έκανε με τον πρώην της πρώην αγαπημένης του - VIDEO

O Δώρος Παναγίδης δεν δίστασε να εξομολογηθεί την συμπεριφορά του σε πρώην σχέση του, προκειμένου να εξηγήσει πώς είναι ο χαρακτήρας του. 

Ο Κύπριος παίκτης έχει αποδείξει ότι αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του "Power of Love". Το παρουσιάστικό του, ο χαρακτήρας του, αλλά και το φλερτ του με την Αθηνά έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. 

Η Αθηνά και ο Δώρος είχαν μια μικρή διαφωνία με αφορμή μια διαχυτική αγκαλιά που έγινε στο Σωκράτη.

Ο Δώρος μίλησε με την Στέλλα για το συμβάν, που τον έκανε να φύγει από το σπίτι στο γυναικών, με την Αθηνά να ψάχνει που είναι.

Ο Δώρος Παναγίδης ενοχλήθηκε και θέλοντας να εξηγήσει τους λόγους, δεν δίστασε να εξηγήσει πώς συμπεριφερόταν στο παρελθόν, σε παλαιότερες σχέσεις του. 

Όπως χαρακτηριστικά είπε: "Είμαι πάρα πολύ cool άτομα. Με την πρώην μου, έρχόταν ένας πρώην της σπίτι μας..."

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video του gossiptv:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=qgENAyAcaQU

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE