ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ: «Τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο» - Εν αμφιβόλω η ‘κοινή αντίληψη’ για ΜΕΔ

ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ: «Τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο» - Εν αμφιβόλω η ‘κοινή αντίληψη’ για ΜΕΔ

Δεν επιβεβαιώνεται η κοινή αντίληψη που φάνηκε την Πέμπτη (15/3) μετά τη Σύσκεψη των Αρχηγών για το θέμα των Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων.

Μιλώντας στο «Πρωινό Δρομολόγιο», ο Χάρης Γεωργιάδης εξέφρασε μεν την ικανοποίηση για τη Σύσκεψη Αρχηγών, ωστόσο δεν επιβεβαίωσε ότι όλοι κινούνται στην ίδια γραμμή.

«Τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο», δήλωσε, υπονοώντας ότι η τεχνική επιτροπή θα δείξει αν υπάρχει κοινή αντίληψη.

Στην πράξη, όπως είπε, θα αποδειχθεί αν θα βρεθεί κοινή συνισταμένη για τη λύση του προβλήματος των Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων.

Εξέφρασε, επίσης, την ένστασή του για τον Φορέα Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων που αξιώνουν κάποιες πολιτικές δυνάμεις.

Πέραν τούτου, ο Χάρης Γεωργιάδης, ερωτηθείς για το κούρεμα του 2013, εξήγησε ότι δεν θα ξαναφτάσουμε στα ίδια, καθώς οι τράπεζες είναι επαρκώς κεφαλαιοποιημένες και το κράτος δεν είναι απομονωμένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE