ΛΕΜΕΣΟΣ: Κατηγορείται για απόπειρα φόνου της 73χρονης μάνας του

ΛΕΜΕΣΟΣ:  Κατηγορείται για απόπειρα φόνου της 73χρονης μάνας του

Στις 27 Απριλίου αναμένεται ότι θα απαγγελθούν οι κατηγορίες στον 42χρονο για την απόπειρα φόνου της 73χρονης μητέρας του, που σημειώθηκε το βράδυ της 22ας Ιανουαρίου, στη Λεμεσό.

Η διαδικασία για έναρξη της δίκης του είχε οριστεί για την Πέμπτη (15/3), ωστόσο ο 42χρονος αιτήθηκε νομική αρωγή και το δικαστήριο όρισε τη νέα ημερομηνία για να του απαγγελθούν οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει, με σοβαρότερη αυτήν της απόπειρας φόνου.

Μέχρι τότε, έχουν δοθεί οδηγίες για να ετοιμαστεί έκθεση από το Γραφείο Ευημερίας, για την οικονομική κατάσταση του κατηγορούμενου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE