Νέο ζευγάρι στην κυπριακή showbiz - Μας άφησε με ανοικτό το στόμα η ηθοποιός - VIDEO

Νέο ζευγάρι στην κυπριακή showbiz - Μας άφησε με ανοικτό το στόμα η ηθοποιός - VIDEO

Η λαμπερή πλην ταλαντούχα ηθοποιός εμφανίστηκε με ανανεωμένο look και δεν έκρυψε τον έρωτά της, που καθόταν δίπλα της.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου επεφύλαξε μια μεγάλη έκπληξη στους τηλεθεατές της, την Πέμπτη, 15 Μαρτίου. 

Καλεσμένη της ήταν η Έλια Ιωαννίδου, η οποία εμφανίστηκε εντελώς ανανεωμένη, με ροζ -λευκά μαλλιά που έφταναν μέχρι την μέση της. 

Η Έλια έλαμπε από ευτυχία και δεν κατάφερε να κρύψει τον έρωτά της για τον συνεργάτη της, Αλέξανδρο Αλεξάνδρου, με τον οποίο εδώ και μερικούς μήνες είναι ζευγάρι. 

Η λαμπερή ηθοποιός όπως αποκάλυψε ερωτεύτηκε με τον Αλέξανδρο μέσα από την φιλία και την συνεργασία τους, μιας και κάθε Τετάρτη εμφανίζονται μαζί στο Buono στην Λευκωσία. 

Ο έρωτάς τους όμορφος και παρόλο που είναι και συνεργάτες η λαμπερή ηθοποιός δήλωσε στην οικοδέσποινα της εκπομπής: "Στην δουλειά είμαστε μόνο συνεργάτες. Θυμώνει μου, θυμώνω του...".

Δείτε την Έλια και τον Αλέξανδρο στην εκπομπή "Όλα Για Σένα":

https://www.youtube.com/watch?v=jLU721FK-bE

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης – Αμπντάλλα: Συζήτησαν για Κυπριακό, Μέση Ανατολή και ΕΕ - Στρατηγική προτεραιότητα η Νότια Γειτονία

Χριστοδουλίδης – Αμπντάλλα: Συζήτησαν για Κυπριακό, Μέση Ανατολή και ΕΕ - Στρατηγική προτεραιότητα η Νότια Γειτονία

Η αστάθεια στη Μέση Ανατολή, οι προοπτικές της Νότιας Γειτονίας και η σημασία της συνεργασίας ΕΕ–Ιορδανίας, σε συνδυασμό με την επικείμενη Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, καθώς και οι  εξελίξεις στο Κυπριακό, ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας, Αμπντάλλα Β’, στο περιθώριο της 80ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE