Ρεκόρ καριέρας ο Ζάντερ! «Χτύπησε» έξι φορές

Ρεκόρ καριέρας ο Ζάντερ! «Χτύπησε» έξι φορές

Με γκολ του Ζάντερ Σαντάνα ο Απόλλωνας έφερε ισοπαλία 1-1 στο Αντώνης Παπαδόπουλος με την Ανόρθωση, στον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου. Θεωρητικά οι κυανόλευκοι πάνε με πλεονέκτημα στον επαναληπτικό της 11ης Απριλίου στη Λεμεσό. 

Ο Βραζιλιάνος χθες σημείωσε το έκτο του τέρμα με τους κυανόλευκους. Σκόραρε άλλες τρεις φορές στο πρωτάθλημα και δυο στην Ευρώπη. Για αριστερό μπακ, μια χαρά απολογισμός είναι. 

Τα έξι τέρματα είναι ρεκόρ καριέρας για τον Ζάντερ, αφού πριν δυο χρόνια είχε σημειώσει πέντε με τη φανέλα της Ντεσπορτίβο Άβες στην Πορτογαλία. 

Χθες ο 29χρονος παίχτης δεν έπαιξε μπακ. Στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς ήταν κεντρικός χαφ. 

Τον τελευταίο καιρό είναι σε δαιμονιώδη φόρμα, όταν πάρει τη μπάλα στα πόδια και… τραβήξει μπροστά, δύσκολα μπορεί να τον σταματήσουν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραμπ: Μίλησα με τον Πούτιν, υπάρχει καλή πιθανότητα να τελειώσει ο πόλεμος

Τραμπ: Μίλησα με τον Πούτιν, υπάρχει καλή πιθανότητα να τελειώσει ο πόλεμος

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Truth Social πως συνομίλησε με τον Βλαντίμιρ Πούτιν την Πέμπτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE