Έτσι και την Κυριακή;

Έτσι και την Κυριακή;

«Έπιασε» χαμογελαστό τον πρόεδρο του Απόλλωνα Νίκο Κίρζη, ο φωτογραφικός φακός. Ήταν πριν ξεκινήσει το χθεσινό ντέρμπι κυπέλλου με την Ανόρθωση. 

Δυο ματς μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», σε διάστημα τριών ημερών, νίκη στο πρωτάθλημα και ισοπαλία στο κύπελλο, φυσικά και προκαλούν ικανοποίηση στον ηγέτη της Λεμεσιανής ομάδας. 

Πλέον ελπίζει ότι αυτή την εικόνα θα έχει το πρόσωπο του και αργά το απόγευμα της Κυριακής, όταν θα ολοκληρωθεί το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο. 

Εννοείται ότι ο Κίρζης και οι συνεργάτες του, θα είναι φουλ ευχαριστημένοι, μόνο με την κατάκτηση των τριών βαθμών στο ντέρμπι κορυφής. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ στο σταυροδρόμι ιδεολογικού προσανατολισμού - Η σκληρή δημοσκόπηση και η απειλή της πολιτικής περιθωριοποίησης - Σε πτωτική πορεία η Αννίτα

Ο ΔΗΣΥ στο σταυροδρόμι ιδεολογικού προσανατολισμού - Η σκληρή δημοσκόπηση και η απειλή της πολιτικής περιθωριοποίησης - Σε πτωτική πορεία η Αννίτα

Η πρόσφατη δημοσκόπηση της Pulse Market Research που διενήργησε ο Δημοκρατικός Συναγερμός ανέδειξε μια ανησυχητική πραγματικότητα για το ιστορικό κόμμα της κεντροδεξιάς: η πολιτική του επιρροή διαβρώνεται, οι διαρροές προς νέα σχήματα ενισχύονται, ενώ η συσπείρωση παραμένει απογοητευτικά χαμηλή.

BEST OF TOTHEMAONLINE