Θάνατος 22χρονου στη Λευκωσία: Φαίνεται να είχε κλαπεί ο πάσσαλος της ΑΗΚ - Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία
Σοκαρισμένη είναι η κυπριακή κοινωνία από τον θάνατο του 22χρονου Ντάνιελ, μετά από πτώση ξύλινου πασσάλου της ΑΗΚ το Σάββατο (19/4).
Ο Χριστοδούλου περιγράφεται ως ισχυρής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,85μ περίπου με πράσινα μάτια και καστανά μαλλιά. Έχει ως χαρακτηριστικά, τατουάζ στο σχήμα κλειδιού του σολ δίπλα από το δεξί μάτι και τριαντάφυλλο στο λαιμό.
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Κοκκινοτριμιθιάς στο τηλέφωνο 22-607140, ή με τον τηλεφωνικό αριθμό 112 ή 199 του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις