ΠΑΡΑ-THEMA: Η Κύπρια μάνα που όλοι αγαπήσαμε- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΡΑ-THEMA: Η Κύπρια μάνα που όλοι αγαπήσαμε- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Κύπρια μάνα, σύζυγος εργαζόμενη αλλά πάνω από όλα ευφυέστατη εφευρετικότατη, έτοιμη να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση.

Ποιος δεν θυμάται από τα παιδικά του χρόνια εκείνα τα σχοινιά στην αυλή του σπιτιού του, στα οποία η μάνα κρέμαζε τα πλυμένα ρούχα για στέγνωμα, ενώ όσο πιο πολλά μέλη είχε μια οικογένεια, τόσα πιο πολλά και τα σχοινιά.

Σχοινιά παντού, από τοίχους σε στύλους, από στύλο σε στύλο, από δέντρα, ενώ όπως θα δείτε και σε φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του Facebook, «I Love Cyprus ΡΕ», μια νοικοκυρά εκμεταλλεύτηκε κάθε τετραγωνικό εκατοστό.

Στη πιο κάτω φωτογραφία, φαίνονται τα ρούχα απλωμένα να στεγνώνουν ακριβός πάνω στο πεζοδρόμιο.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι λόγω της εφευρετικότητας της κύπριας νοικοκυράς, το περιβάλλον γλύτωσε από χιλιάδες τόνους διοξειδίου του άνθρακα από τη μη χρήση στεγνωτηρίου.

 Χ. Ζήνωνος

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας θα συναντηθεί με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ, όπως μετεδόθηκε στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE