ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ώρες αγωνίας για την οικογένεια 13χρονης- Αγνοείται από το πρωί- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ώρες αγωνίας για την οικογένεια 13χρονης- Αγνοείται από το πρωί- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 Σε «αναμμένα κάρβουνα» κάθονται οι συγγενείς 13χρονης η οποία δεν έχει δώσει σημεία ζωής από το πρωί της Τρίτης 13/3. Μη έχοντας άλλη επιλογή ενημέρωσαν την Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό της.

Η Αστυνομία Κύπρου ζητά τη βοήθεια του κοινού για εντοπισμό της ΠΛΑΜΕΝΑ ΜΠΟΤΡΟΥΣ, 13 ετών, η οποία ελλείπει από το σπίτι της σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, από το πρωί της 13ης Μαρτίου 2018.

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως μέτριας προς ισχυρής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.60μ. περίπου, με σκούρα καστανά μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Κοκκινοτριμιθιάς, στο τηλέφωνο 22-607140, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με την Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σημείο καμπής στις διαπραγματεύσεις - Η πρώτη συνάντηση των Χριστοδουλίδη-Ερχουρμάν και η καθοριστική αμερικανική διάσταση

Κυπριακό: Σημείο καμπής στις διαπραγματεύσεις - Η πρώτη συνάντηση των Χριστοδουλίδη-Ερχουρμάν και η καθοριστική αμερικανική διάσταση

Μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδος ανοίγει για το Κυπριακό, με δύο παράλληλες εξελίξεις να αναβαθμίζουν τη διπλωματική κινητικότητα γύρω από το εθνικό ζήτημα: Την επικείμενη πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον νέο κατοχικό ηγέτη και την ιδιαίτερα σημαντική επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου στην Ουάσιγκτον, όπου θα συναντηθεί με τον Αμερικανό ΥΠΕΞ Μάρκο Ρούμπιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE