Ο Ακιντζί επισκέφθηκε το πλοίο Buyukada στο λιμάνι της Αμμοχώστου

Ο Ακιντζί επισκέφθηκε το πλοίο Buyukada στο λιμάνι της Αμμοχώστου

To πλοίο Buyukada που βρίσκεται στο λιμάνι της Αμμοχώστου επισκέφθηκε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί.


Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Ακιντζί έγινε αποδεκτός από τις τ/κ πολεμικές αρχές στο λιμάνι κι ενημερώθηκε για το πλοίο από τον κυβερνήτη του Μπερκέ Ουράζ.

Το πλοίο έχει σχεδιαστεί από Τούρκους μηχανολόγους και 65% των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή του είναι Tουρκικά. Αναμένεται να αποπλεύσει από το λιμάνι της Αμμοχώστου το βράδυ της Τρίτης 13/3.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE