Πρωταθλήτρια η Ανόρθωση!

Πρωταθλήτρια η Ανόρθωση!

AΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΡΘΩΣΗ: ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ(25-18, 25-17, 25-20

Η Ανόρθωση είναι η πρωταθλήτρια της σεζόν 2017-18. Η «Μεγάλη Κυρία» με τη νίκη της επί της Τεχνοοικία ΑΕΚ το βράδυ της Τρίτης 13 Μαρτίου 2018 κατέκτησε το έκτο πρωτάθλημα στην ιστορία της επιστρέφοντας στην κορυφή του γυναικείου βόλεϊ μετά από πέντε χρόνια. Τελευταία κατάκτηση ήταν αυτή του 2013 ενώ προηγήθηκαν τα πρωταθλήματα του 2002, 2004, 2006 και 2010.

Οι κοπέλες του Αλ. Μπόσκοβιτς με 49 αθμούς ξέφυγαν πέντε από τη δεύτερη θέση και στην τελευταία αγωνιστική η διαφορά δεν ανατρέπεται. Ο αγώνας της 20ης αγωνιστικής με την Robo MarketsΑΕΛ θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα, αφού θα απονεμηθεί το τρόπαιο.

Η Ανόρθωση παρουσιάστηκε όπως έπρεπε στο πρώτο σετ και με πειστική εμφάνιση έδειξε πόσο πολύ θέλει τον τίτλο. Πήρε διαφορά και «τέλειωσε» σε 25 λεπτά το σετ με 25-18 κάνοντας το πρώτο από τα τρία βήματα που θέλει. Η Τεχνοοικία ΑΕΚ όταν έμεινε πίσω δεν αντέδρασε και έχασε το σετ κυρίως ψυχολογίας.

Καμιά δυσκολία δεν αντιμετώπισε η Ανόρθωση στο δεύτερο σετ. Αποδίδοντας καταπληκτικό βόλεϊ η «Κυρία» δεν άφησε περιθώρια στις Λαρνακείς. Η Ανόρθωση κέρδισε με 25-17 σε 27 λεπτά και έβαλε βάσεις κατάκτησης πρωταθλήματος με το 2 -0 σετ.

Στο τρίτο σετ η Ανόρθωση δεν άφησε την Τεχνοοικία ΑΕΚ να πιστέψει και παρά την καλή προσπάθεια των «κιτρινοπράσινων» οι «κυανόλευκες κέρδισαν με 25 -20 και πήραν τη νίκη τίτλου με 3-0 σετ.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ(ΑΛ. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ): Βασιλείου, Καετάνο, Ιωάννου, Μπούραζερ, Μπρατούνχινα, Σταυρινίδου – Λίμπερο: Δαϋίδ. – Αλλαγές:

ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ(Ι. ΚΟΥΜΗΣ): Στ. Ιωάννου, Καρπεντιέρ,Μάγκντιτς,Ριπνάγια, Ριαλά,- Λίμπερο: Μοσφιλιώτη. –Αλλαγές: Πέτρου, Δημητρίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE