Απίστευτη δήλωση: Αντρες, να δέρνετε τις γυναίκες σας για να λογικευτούν

Απίστευτη δήλωση: Αντρες, να δέρνετε τις γυναίκες σας για να λογικευτούν

Σάλο ξεσήκωσε στην Ουγκάντα μία δήλωση βουλευτή, που κάλεσε τους άνδρες να δέρνουν τις γυναίκες τους για να... βάλουν μυαλό!

«Ως άνδρας, πρέπει να τιμωρείς τη σύζυγό σου. Να την αγγίζεις λίγο, να τη χτυπάς κάπως για να την κάνεις πραγματικά να λογικευτεί», δήλωσε ο Ονέσιμους Τβιναμασίκο, μπροστά στην κάμερα. Τα λόγια του προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στα social media, καθώς πολλοί απαιτούσαν μέχρι και την παραίτησή του.

Οταν επιχείρησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του, ο βουλευτής μάλλον τα έκανε χειρότερα.

«Δεν εννοώ ξυλοδαρμούς που προκαλούν τραυματισμούς ή θάνατο. Αλλά ένα χαστούκι... θα ήμουν εντάξει! Γιατί θα με ανακαλούσε στην τάξη. Μια φορά με είχε χαστουκίσει η σύζυγός μου και ήμουν ΟΚ με αυτό, γιατί τακτοποιήσαμε τις διαφορές μας. Και εγώ την χαστούκισα μια φορά. Με είχε αδικήσει», δήλωσε στο BBC.

 

 

Από iefimerida.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE