ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η… ξεχωριστή περίπτωση Σασί και τα «θέλω» του Κέρκεζ

Η… ξεχωριστή περίπτωση Σασί και τα «θέλω» του Κέρκεζ

Πολλοί μπορεί να ξαφνιάστηκαν από την ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου του Σασί, έχοντας ως δεδομένο την πρόθεση αποχώρησης του προέδρου Ανδρέα Σοφοκλέους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρίχνει άγκυρα για δύο ακόμα χρόνια στο λιμάνι!

Όπως ενημερωθήκαμε, η περίπτωση του Σασί είναι ξεχωριστό κομμάτι με το θέμα των διοικητικών εξελίξεων, αφού πρόκεται για έναν από τους πιο χαμηλόμισθους παίκτες του ρόστερ, ο οποίος μπορεί να προσφέρει λύσεις σε όλες τις θέσεις στη «γραμμη κρούσης» και ουσιαστικά, δεν θα επιβαρύνει οικονομικά τη νέα διοίκηση, αν τελικά παραδώσει σε άλλους τη σκυτάλη ο Ανδρέας Σοφοκλέους.

Σημειώνουμε ότι το συμβόλαιο του Τυνήσιου διεθνή επιθετικού έληγε τον ερχόμενο Μάιο και υπήρχε οψιόν ανανέωσης για δύο ακόμα χρόνια, με την ΑΕΛ να ασκεί αυτό το δικαίωμα.

Από εκεί και πέρα, η νίκη επί της Ομόνοιας με 2-1 επανέφερε τη δεδομένη στιγμή την ηρεμία και την αισιοδοξία στο «γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο», μετά τη «φουρτούνα» που προκάλεσε η βαριά ήττα από τον Απόλλωνα.

Η διαφορά από την 4η θέση που είναι πολύ πιθανόν να εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο, μειώθηκε στους τέσσερις πόντους και αναπτερώθηκαν οι ελπίδες για την υπέρβαση.

Όμως, θα πρέπει να υπάρξει και συνέχεια στις επιτυχίες για να επιτευχθεί ο βασικός στόχος που τέθηκε τη φετινή σεζόν και είναι αυτονόητο πως το επόμενο ντέρμπι με την Ανόρθωση στο Τσίρειο, αντιμετωπίζεται απ΄ όλους στην ΑΕΛ σαν ένας ακόμα «τελικός» μέχρι τον επόμενο.

Αυτή την εβδομάδα, ο Ντούσαν Κέρκεζ θα έχει περισσότερο χρόνο για να προσπαθήσει να περάσει τα δικά του «θέλω» στους παίκτες, κυρίως σε θέματα τακτικής και στρατηγικής, ελπίζοντας ότι από το ντέρμπι με την Ανόρθωση, η ΑΕΛ θα έχει πλέον τη δική του «σφραγίδα».

Κόντρα στην Ομόνοια, ουσιαστικά ακολούθησε λίγο-πολύ τη «συνταγή» Μπαλταζάρ, αφού δεν είχε περιθώρια για πολλές «τομές» στο αγωνιστικό του πλάνο πέρα από το ψυχολογικό κομμάτι, όμως ήταν φανερή η αλλαγή εικόνας σε κάποιους παίκτες, οι οποίοι είχαν αρκετά καλή παρουσία και έβγαλαν πάθος στο παιχνίδι τους.

Βέβαια, κόντρα στην Ανόρθωση θα πρέπει η εικόνα της ομάδας σε όλες τις γραμμές να είναι πολύ καλύτερη απ΄ ότι ήταν στο ντέρμπι με την… «προβληματική» φέτος Ομόνοια για να ελπίζει βάσιμα σε νίκη και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Βόσνιος τεχνικός, ο οποίος θα δουλέψει πολύ με τους παίκτες του καθ΄ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, για να βελτιώσει όσο μπορεί, τα πράγματα που είδε και δεν του άρεσαν στο ντεμπούτο του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Μίμης Πλέσσας: Δέκα τραγούδια που έγραψαν ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο - Δείτε βίντεο

• Άγριος καυγάς στο ΓΝ Λευκωσίας - Πολίτης επιτέθηκε σε γιατρό και νοσηλευτές

• Στο νοσοκομείο παιδάκι μετά από φωτιά στη Λάρνακα - Εκκενώθηκε πολυκατοικία

• Μετεωρολογικός Λειτουργός στο «Τ»: Τι μας φέρνει ο καιρός την ερχόμενη εβδομάδα - Θα δούμε βροχές;

• Ψάχνεις δουλειά; Μάθε πώς μπορείς να γίνεις επαγγελματίας οδηγός ταξί

• Πότε μια επιχείρηση δικαιούται να απασχολήσει προσωπικό από τρίτες χώρες - Το ποσοστό μακροχρόνιων Κυπρίων ανέργων

• Χριστίνα Παυλίδου: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της για τη μητέρα της



Το Ισραήλ ετοιμάζεται για επίθεση στο Ιράν τις επόμενες ώρες - Διάγγελμα Νετανιάχου

Το Ισραήλ ετοιμάζεται για επίθεση στο Ιράν τις επόμενες ώρες - Διάγγελμα Νετανιάχου

Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top