ΛΕΜΕΣΟΣ: Άγρια καταδίωξη Ελληνοκύπριου και Τουρκοκύπριου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άγρια καταδίωξη Ελληνοκύπριου και Τουρκοκύπριου

Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα έπειτα από επεισοδιακή καταδίωξη τα ξημερώματα της Δευτέρας 12/3 στην οδό Φραγκλίνου Ρούσβελτ στην Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ανταποκρίτρια του ΡΙΚ στο ‘Πρωινό Δρομολόγιο’, τα ξημερώματα της Δευτέρας 12/3, καταδιώχτηκε όχημα στην Φραγκλίνου Ρούσβελτ, το οποίο ανακόπηκε μετά από ώρα.

Στο όχημα επέβαιναν ένας 30χρονος ε/κ και ένας 29χρονος τ/κ.

Εντός του οχήματος εντοπίστηκαν 8γρ. κοκαΐνης, 15γρ. crystal meth, κάνναβη και άλλα επικίνδυνα όργανα, όπως ανέφερε η ανταποκρίτρια του ΡΙΚ.

Σημειώνεται επίσης ότι τα δύο πρόσωπα φέρονται να είναι γνωστά στις Αρχές.

Μετά την σύλληψή τους ανακρίνονται από την Αστυνομία, ενώ θα ακολουθήσει και έρευνα στα υποστατικά τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE