Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες
Δονήσεις πολλών Ρίχτερ, προκαλεί στα κόμματα, η διαρροή των ονομάτων για τον επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη.

Σύμφωνα με τον μηνυτή που είναι δικηγόρος, το δικαστήριο αναγνώρισε ως ελαφρυντικό, το ότι πλήρωσαν πριν από λίγες ημέρες την αστική απόφαση.
Από την πλευρά του, ο συνήγορος υπεράσπισης του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την δικαστική απόφαση, προσθέτοντας ότι αναγνωρίστηκε στους εντολείς του ελαφρυντική περίσταση.
Υπενθυμίζεται, ότι πρωτοδίκως είχε επιβληθεί στον Αρτέμη Σώρρα και στην σύζυγό του ποινή κάθειρξης οκτώ ετών.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




