ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκπαιδευτικό συνέδριο για τη ρομποτική, τους γονείς και τα παιδιά

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκπαιδευτικό συνέδριο για τη ρομποτική, τους γονείς και τα παιδιά

Ο Κυπριακός Επιστημονικός Σύνδεσμος Εκπαιδευτικών Αξιοποίησης των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών (ΚΕΣΕΑ-ΤΠΕ) διοργάνωσε το Σάββατο 10/3  εκπαιδευτικό συνέδριο με θέμα «Γονείς και παιδιά κάνουν πειράματα και προγραμματίζουν ρομπότ».


 
Το συνέδριο τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Χαμπιαούρη και πραγματοποιήθηκε στο ΚΣτ΄ Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού.
 
Σύμφωνα με το ΚΕΣΕΑ-ΤΠΕ, εισηγητές στο συνέδριο ήταν ο Επιθεωρητής Δημοτικής Εκπαίδευσης Μάριος Χαραλάμπους και η Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Frederick Nίκλεια Ετεοκλέους.
 
 Την κήρυξη των εργασιών του συνεδρίου έκανε ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Χαμπιαούρης, ο οποίος τιμήθηκε από τον ΚΕΣΕΑ-ΤΠΕ για την πολύπλευρη προσφορά του στην εκπαίδευση της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Η απόφαση για απόσυρση και η απάντηση για «στημένα παιχνίδια» και «κόλπα κάτω από το τραπέζι» (VIDEO)

Αννίτα Δημητρίου: Η απόφαση για απόσυρση και η απάντηση για «στημένα παιχνίδια» και «κόλπα κάτω από το τραπέζι» (VIDEO)

Σε μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που κλήθηκε ποτέ να λάβει παραδέχθηκε ότι προχώρησε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου όσον αφορά την απόσυρση της από το χρίσμα για τις Προεδρικές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE