Ανοίγει η αυλαία του φάιναλ φορ με συναρπαστικά παιχνίδια

Ανοίγει η αυλαία του φάιναλ φορ με συναρπαστικά παιχνίδια

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του ΟΠΑΠ Final Four για το Κύπελλο Ανδρών, στο οποίο θα συμμετέχουν οι ομάδες ΑΠΟΕΛ, ΕΘΑ Έγκωμης, Ένωση Νέων Παραλιμνίου και Πετρολίνα ΑΕΚ.

Την Παρασκευή (9/3) θα διεξαχθούν οι δύο πρώτοι αγώνες για τον θεσμό. Στις 17:30 θα γίνει η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου και την Πετρολίνα ΑΕΚ, ενώ στις 20:30, ο ΑΠΟΕΛ θα κοντραριστεί με την ΕΘΑ Έγκωμης.

Και οι τέσσερις ομάδες έχουν αποδείξει κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο την ποιότητα τους και θέλουν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή στις 19:00.

Τα παιχνίδια αναμένεται να είναι συναρπαστικά, αφού και οι τέσσερις ομάδες έχουν ένα στόχο. Την διάκριση και την κατάκτηση του 49ου Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών Καλαθόσφαιρας.

Όλες οι αναμετρήσεις για το ΟΠΑΠ Final Four του Κυπέλλου Ανδρών θα πραγματοποιηθούν στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία στην Λευκωσία και θα μεταδίδονται τηλεοπτικά από την Cytavision.

Πηγή: www.basketball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE