Μέλος του ΚΟΑ μιλάει για νέες εξελίξεις και μεγάλο αγώνα για το νέο γήπεδο (pic)

Μέλος του ΚΟΑ μιλάει για νέες εξελίξεις και μεγάλο αγώνα για το νέο γήπεδο (pic)

Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ, Στέλιος Στυλιανού, ανάρτησε το πρωί της Παρασκευής το εξής μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και αφορά το γήπεδο Λεμεσού.

«ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ.
Σήμερα κλείνει ο πρώτος κύκλος ενός μεγάλου ονείρου του φίλαθλου κοινού της Λεμεσού και όχι μόνο. Σήμερα στις 12 το μεσημέρι κλείνουν οι προσφορές για νέο μας γήπεδο. Απο βδομάδας ξεκινά ένα άλλος μεγάλος αγώνας της αξιολόγησης, κατακύρωσης και υπογραφής. Ας είμαστε όλοι προσεκτικοί και υπομονετικοί και ας ευχηθούμε να ξεκινήσουν τα έργα το συντομότερο».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα στο περιθώριο της Διάσκεψης για τους Ωκεανούς, στη Νίκαια, συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες.