ΛΕΜΕΣΟΣ: 'Βουβοί' οι ληστές του περιπτέρου

ΛΕΜΕΣΟΣ: 'Βουβοί' οι ληστές του περιπτέρου

Ληστεία με λεία 400 ευρώ σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής (09/03) με τους ληστές να αποσπούν χρήματα προτάσσοντας μαχαίρι.

Όπως σημειώσαμε σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, οι ληστές κτύπησαν αυτή την φορά περίπτερο στον Άγιο Αθανάσιο στην Λεμεσό.

Δύο νεαροί φορώντας κουκούλα και γάντια, εισήλθαν εντός του περίπτερου στον Άγιο Αθανάσιο και υπό την απειλή μαχαιριού πήραν 400 ευρώ από τον υπάλληλο.

Το αξιοσημείωτο είναι πως οι δράστες δεν μίλησαν καθόλου στο υπάλληλο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι κινήσεις του καταγράφθηκαν από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης ενώ πρόκειται όπως μας αναφέρθηκε για νεαρά πρόσωπα ηλικίας 16-20 χρόνων.

Ο ένας περιγράφεται λεπτής σωματικής διάπλασης και ύψος 1,75 ενώ δεύτερος εύσωμης σωματικής διάπλασης.

Τα δύο πρόσωπα διέφυγαν από το σημείο πεζοί ενώ οι εκτιμήσεις της Αστυνομίας δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι δράστες να είναι Κύπριοι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό:  Δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα- «Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε ότι ξεπεράσαμε τον κίνδυνο»

Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα- «Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε ότι ξεπεράσαμε τον κίνδυνο»

Τεράστια καταστροφή άφησε πίσω της η φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό η οποία απλώνεται σε έκτασή πέρα των 120 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Οι αναζωπυρώσεις αντιμετωπίστηκαν σε πολύ αρχικά στάδια και δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα, ωστόσο ακόμη δεν ξεπεράστηκε ο κίνδυνος. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE