ΛΕΜΕΣΟΣ: Θρασύτατοι νεαροί απείλησαν περιπτερά με μαχαίρι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Θρασύτατοι νεαροί απείλησαν περιπτερά με μαχαίρι

Ληστεία υπό την απειλή μαχαιριού διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 9/3 σε περίπτερο στον Άγιο Αθανάσιο στην Λεμεσό.

Λίγες ημέρες μετά την ληστεία που διαπράχθηκε στην Συνεργατική Τράπεζα Αγίου Αθανασίου, οι ληστές ξανακτύπησαν, αυτή τη φορά σε περίπτερο.

Δύο νεαροί φορώντας κουκούλα, εισήλθαν σε περίπτερο στον Άγιο Αθανάσιο γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής 9/3 και υπό την απειλή μαχαιριού άρπαξαν 400 ευρώ από τον υπάλληλο.

Τα δύο πρόσωπο διέφυγαν πεζοί από το σημείο.

Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE