ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ: Χειροπέδες σε 30χρονη για τους πυροβολισμούς στο όχημα

ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ: Χειροπέδες σε 30χρονη για τους πυροβολισμούς στο όχημα

Στην σύλληψη γυναίκας ηλικίας 30 ετών προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης (07/03) η Αστυνομία.

Όπως πληροφορούμαστε εναντίον της 30χρονης προέκυψα μαρτυρία. Η ίδια συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Αστυνομία όπου τέθηκε υπό κράτηση.

Θυμίζουμε πως το περιστατικό σημειώθηκε οταν γύρω στις 2:40 μετά τα ξημερώματα της Τετάρτης 7/3 κάτοικος της κοινότητας Ξυλοφάγου, ηλικίας 40 ετών, ενημέρωσε την Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου, ότι άγνωστοι έπληξαν το αυτοκίνητό του με πυροβολισμούς.

Το όχημα του 40χρονου, βρισκόταν στην αυλή της οικίας του.

Στην σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Ξυλοφάγου και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου.

Η Αστυνομία Αμμοχώστου και ο Αστνυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου, διερευνούν υπόθεση ρίψης πυροβολισμών.

Το όχημα εξετάστηκε από την Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας το πρωι της Τετάρτης (07/03) και διαφάνηκε πως ‘γαζώθηκε’ με 8 σφαίρες.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE