ΛΑΡΝΑΚΑ: Κατήγγειλε υπάλληλο ότι του έκλεβε φακέλους με χρήματα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κατήγγειλε υπάλληλο ότι του έκλεβε φακέλους με χρήματα

πόθεση κλοπής από φακέλους που αποστέλλονταν μέσω εταιρείας αποστολής δεμάτων, διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Την υπόθεση κατήγγειλε την Τετάρτη (07/03) ο Διευθυντής εταιρείας μεταφοράς δεμάτων στη Λάρνακα. Συγκεκριμένα,  κατήγγειλε ότι το τελευταίο διάστημα, είχαν κλαπεί χρήματα από αποστολές που γίνονταν μέσω της εταιρείας του.

Εγέρθηκαν υποψίες εναντίον συγκεκριμένου ατόμου 28 ετών από χωριό της επαρχίας Λάρνακας. Εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και στη συνέχεια, Άνδρες του ΤΑΕ μετέβησαν στο σπίτι του 28χρονου και τον συνέλαβαν.

Σε κατάθεση του στην Αστυνομία, ο ύποπτος φέρεται να παραδέχεται τη διάπραξη των αδικημάτων σε δέκα περιπτώσεις, αποκομίζοντας συνολικό ποσό 2.150 ευρώ.

Ο ύποπτος αναμένεται να παρουσιαστεί στο Δικαστήριο για έκδοση εντάλματος κράτησης.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE