Απίστευτη! Στα 92 της μαθαίνει ποδόσφαιρο σε πιτσιρίκια (pics, vid)

Απίστευτη! Στα 92 της μαθαίνει ποδόσφαιρο σε πιτσιρίκια (pics, vid)

Όλοι την φωνάζουν «Γριά». Αυτό είναι το παρατσούκλι της, αλλά καθόλου δεν την ενοχλεί.

Άλλο έχει σημασία για την κυρία Ανχέλικα: να είναι γερή και δυνατή, ώστε να μην χάνει τις προπονήσεις των Los Olivos, της ομάδας με έδρα την πρωτεύουσα Λίμα, στην οποία εργάζεται εδώ και 45 χρόνια προπονώντας ποδοσφαιριστές 10 εως18 ετών.

Υπάρχει και κάτι ακόμα πιο σημαντικό στην περίπτωση αυτής της σπουδαίας γυναίκας, η οποία λατρεύει το ποδόσφαιρο και αγαπά τα παιδιά: εργάζεται εδώ και αρκετά χρόνια αμισθί!

Η ίδια λέει ότι μοναδική ανταμοιβή της είναι το χαμόγελο και η ικανοποίηση των μαθητών της, οι οποίοι μιλούν γι’ αυτήν με τα καλύτερα λόγια.

«Δεν έχω οικογένεια, δεν έκανα παιδιά, δεν έχω πολλούς συγγενείς. Οικογένειά μου είναι η ομάδα και αυτά τα μικρά» λέει.

Περισσότερα από 1.000 παιδιά έχουν μάθει ποδόσφαιρο από τη «Γριά», η οποία ούτε που σκέφτεται να βγει σε σύνταξη. Είναι ακόμα νωρίς! «Θα συνεχίσω όσο θέλει ο θεός. Ποιος ξέρει… Ίσως πεθάνω μέσα στο γήπεδο»!

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE