Ακατάλληλο σκηνικό για… ποδόσφαιρο!

Ακατάλληλο σκηνικό για… ποδόσφαιρο!

Τις τελευταίες μέρες είναι γεγονός ότι «πνιγήκαμε» για τα καλά από την σκόνη η οποία αιωρείται στην ατμόσφαιρα, με τους γιατρούς να κάνουν συστάσεις και προτροπές για μη άσκοπη έκθεση του κόσμου σε εξωτερικούς χώρους.

Για σήμερα Τετάρτη (07/03) στο αγωνιστικό πρόγραμμα έχουμε τους αγώνες κυπέλλου, τους επαναληπτικούς Πάφος – Δόξα και ΑΕΚ – ΠΑΕΕΚ αλλά και την πρώτη «μονομαχία» ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και τον ΑΠΟΕΛ.

Με την κατάσταση που επικρατεί έξω, σίγουρα είναι αρκετά επικίνδυνο για την υγεία των ποδοσφαιριστών για να αγωνιστούν αναπνέοντας αυτό το καρκινογόνο «κοκτέιλ» σκόνης που αιωρείται στην ατμόσφαιρα.

Όπως επισήμανε και σε τηλεοπτική εκπομπή ο επιδημιολόγος Μιχάλης Βωνιάτης όταν οι εισπνοές είναι πιο βαθιές μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα μακροπρόθεσμα.

Διαβάστε κι αυτό: SOS! Προτρέπει την ΚΟΠ να αναβάλει τους αγώνες…

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Σε διπλωματικό αγώνα δρόμου βρίσκεται το Κυπριακό, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να επιχειρεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, για μια νέα διευρυμένη συνάντηση πριν από τη λήξη της θητείας του Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE