ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ: Πυροβολισμοί αναστάτωσαν την περιοχή - Στόχος 40χρονος

ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ: Πυροβολισμοί αναστάτωσαν την περιοχή - Στόχος 40χρονος

Εναντίον του οχήματος 40χρονου φέρονται να έριξαν πυροβολισμούς, άγνωστα πρόσωπα στην Ξυλοφάγου. 

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2:40 μετά τα ξημερώματα της Τετάρτης 7/3 κάτοικος της κοινότητας Ξυλοφάγου, ηλικίας 40 ετών, ενημέρωσε την Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου, ότι άγνωστοι έπληξαν το αυτοκίνητό του με πυροβολισμούς.

Το όχημα του 40χρονου, βρισκόταν στην αυλή της οικίας του. 
 
Στην σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Ξυλοφάγου και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, όπου απέκλεισαν την σκηνή και αναμένεται να διενεργηθούν εξετάσεις το πρωί της Τετάρτης 7/3. 

Η Αστυνομία Αμμοχώστου και ο Αστνυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου, διερευνούν υπόθεση ρίψης πυροβολισμών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.

BEST OF TOTHEMAONLINE