Από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα η κηδεία του Κουτσοκούμνη

Από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα η κηδεία του Κουτσοκούμνη

Φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες θα πουν την Πέμπτη 8 Μαρτίου, στον πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Κώστα Κουτσοκούμνη, το τελευταίο αντίο, ο οποίος απεβίωσε νωρίς το βράδυ της Δευτέρας (5/3).

Ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, αναφέρει ότι η κηδεία του Προέδρου, θα τελεστεί την Πέμπτη (8/3) η ώρα 14:30 από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στο Πλατύ Αγλαντζιάς και η ταφή θα γίνει στο νέο Κοιμητήριο Αγλαντζιάς.

Την Τρίτη (6/3) η ΚΟΠ θα ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".