Τραμπ: 'Μπορεί' να παρευρεθεί στα εγκαίνια της Πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ

Τραμπ: 'Μπορεί' να παρευρεθεί στα εγκαίνια της Πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε ότι «μπορεί» να παρευρεθεί στα εγκαίνια της νέας Πρεσβείας της χώρας στην Ιερουσαλήμ, κάτι που έχει ως στόχο να υπογραμμιστούν οι στενοί δεσμοί με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου, τον οποίο υποδέχθηκε τη Δευτέρα (5/3).

Όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Ντόναλντ Τραμπ υποδέχθηκε θερμά τον Ισραηλινό Πρωθυπουργό στο Λευκό Οίκο, σημειώνοντας ότι οι δεσμοί ΗΠΑ – Ισραήλ «ποτέ δεν ήταν καλύτεροι» και κάνοντας λόγο για το ενδεχόμενο μιας επίσκεψης το Μάιο στο Ισραήλ, η οποία θα αποτελούσε μεγάλη πρόκληση από πλευράς διπλωματίας αλλά και ασφάλειας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE