Μυλωνάς: «Είναι πολύ βαρύ το κλίμα στα γραφεία της ΚΟΠ»

Μυλωνάς: «Είναι πολύ βαρύ το κλίμα στα γραφεία της ΚΟΠ»

Ιδιαίτερα βαρύ είναι το κλίμα στα γραφεία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Του Παναγιώτη Τούμπα

Το ThemaSports επικοινώνησε λίγο μετά την δυσάρεστη είδηση με τον κ. Ανθούλλη Μυλωνά.

Ο Γενικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας, φανερά επηρεασμένος από το γεγονός, δεν θέλησε να αναφέρει οτιδήποτε άλλο, πέραν της ανακοίνωσης που είχε εκδοθεί λίγα λεπτά προηγουμένως από πλευράς ΚΟΠ.

«Είμαστε στα γραφεία της Ομοσπονδίας και είναι πολύ βαρύ το κλίμα. Δεν έχω να πω κάτι περισσότερο απ΄ όσα σημειώνονται στην ανακοίνωση της ΚΟΠ» μας ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μυλωνάς.

Πρόσθεσε πως μόλις οι οικείοι του θανόντα προβούν σε διευθετήσεις, η ΚΟΠ θα ενημερώσει σχετικά με την κηδεία σε μεταγενέστερο στάδιο.

Διαβάστε επίσης:
 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".