Τρόμος στην Τσέλσι: Κατέρρευσε ο Καντέ!

Τρόμος στην Τσέλσι: Κατέρρευσε ο Καντέ!

Έντονη ανησυχία μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής, όταν ο Ν’ Γκολό Καντέ λιποθύμησε, δίχως να έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια.

Λαχτάρησαν όλοι στο προπονητικό κέντρο της Τσέλσι το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν μετά το τέλος της προπόνησης ο Ν’ Γκολό Καντέ κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των συμπαικτών του.

Ο Γάλλος αμυντικός μέσος συνήλθε μετά από λίγο και όλες οι καρδιακές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ήταν καθαρές. Ωστόσο δεν αισθανόταν καλά την Κυριακή και αυτός ήταν ο λόγος που δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι.

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.