Βαρύ πένθος στο κυπριακό ποδόσφαιρο– Έτσι αποχαιρέτησαν τον Κουτσοκούμνη τα Σωματεία

Βαρύ πένθος στο κυπριακό ποδόσφαιρο– Έτσι αποχαιρέτησαν τον Κουτσοκούμνη τα Σωματεία

Το Κυπριακό Ποδόσφαιρο και γενικότερα ο αθλητισμός, το απόγευμα της Δευτέρας (05/03) ντύθηκε στα μαύρα, μετά το χαμό του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Ο εκλιπών τον τελευταίο καιρό έδωσε τεράστια μάχη με τον καρκίνο, ωστόσο στο τέλος έχασε την «μάχη» για την ζωή.

 

Μέτα την ειδήση του χάμου του Κωστάκη Κουτσοκούμνη οι ομάδες του νησιού προχώρησαν σε συλλυπητήριες ανακοινώσεις, εκφράζοντας την θλίψη τους και τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους.... Διαβάστηκε περισσότερα στο ThemaSports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE