ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεκατέσσερις διαρρήξεις και ένας εμπρησμός - Καταζητούνται ακόμη δυο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεκατέσσερις διαρρήξεις και ένας εμπρησμός - Καταζητούνται ακόμη δυο

Ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού παρουσιάστηκαν την Δευτέρα (5/3) τρία πρόσωπα, τα οποία συνελήφθησαν το πρωί του Σαββάτου (3/2), για σωρεία υποθέσεων διαρρήξεων, κλοπών καθώς και για υπόθεση εμπρησμού.

Οι τρεις κρατούμενοι για 14 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, καθώς και για μία υπόθεση εμπρησμού, παρουσιάστηκαν την Δευτέρα ενόπιων του Δικαστηρίου, το οποίο αποφάσισε όπως παραμείνουν υπόδικοι μέχρι την Τετάρτη (7/3), όταν και θα αποφασιστεί αν θα αφεθούν ελεύθεροι ή όχι.

Υπενθυμίζουμε ότι οι τρεις, συνελήφθησαν μαζί με πέντε άλλα άτομα μετά από επιχείρηση του Τμήματος Ανιχνεύσως Εγκλημάτων στην Λεμεσό το πρωί του Σαββάτου (3/2), μετά από αξιολόγηση πληροφοριών.

Τα μέλη της Αστυνομίας, διεξήγαγαν έρευνες σε δύο διαμερίσματα, στα οποία ανευρέθηκε περιουσία όπως, κινητά τηλέφωνα, γυαλιά ηλίου, χρυσαφικά, χρήματα, γυναικείες τσάντες και ρολόγια.

Οι Αρχές καταζητούν ακόμη δύο πρόσωπα τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στις υποθέσεις.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE