ΠΑΦΟΣ: Σε απευθείας δίκη ο 56χρονος για παρενόχληση δυο ανήλικων αγοριών

ΠΑΦΟΣ: Σε απευθείας δίκη ο 56χρονος για παρενόχληση δυο ανήλικων αγοριών

 Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου, που συνεδριάζει στην Πάφο, παραπέμφθηκε 56χρονος σε σχέση με υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων στην Πάφο.

Ο 56χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης δύο ανήλικων αγοριών.

Η πρόεδρος του Κακουργιοδικείου όρισε την υπόθεση για τις 16.4.2018.

Το Δικαστήριο αποφάσισε όπως ο 56χρονος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης ενώπιον του Κακουργιοδικείου.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη καταγγελία έγινε στις 27 Οκτωβρίου 2017 και η δεύτερη στις 13 Νοεμβρίου του ιδίου έτους.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE