ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ - ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΣ: Έπιναν και άφηναν τα παιδιά τους νηστικά

ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ - ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΣ: Έπιναν και άφηναν τα παιδιά τους νηστικά

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Οι δυο Ρουμάνοι γονείς παρουσιάστηκαν εκ νέου την  Δευτέρα (05/03) στο δικαστήριο Πάφου με τον ανακριτή της υπόθεσης, Μιχάλη Νικολάου, να ζητά την περαιτέρω κράτησή τους.

Συγκεκριμένα, ο ανακρίτης της υπόθεσης ανέφερε πως υπάρχουν μαρτυρίες από το φιλικό και κοινωνικό περιβάλλον των δυο γονέων που τους θέλουν να κακομεταχειρίζονταν και τα άλλα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Συγκεκριμένα ο ανακριτής αναφέρθηκε σε μαρτυρία που θέλει τους γονείς να ασκούσαν φυσική βία στα παιδιά και να τα άφηναν νηστικά για μέρες.

Αναφέρθηκε επίσης, σε μαρτυρία φιλικού προσώπου των γονέων, η οποία θέλει το ζεύγος των Ρουμάνων να κατανάλωνε ποσότητες αλκοόλ και να άφηνε τα παιδιά άπλυτα και σε άσχημη κατάσταση.

Θυμίζουμε πως τα δυο αλλά παιδιά ηλικίας 2 και 3 ετών, αντίστοιχα, βρίσκονται υπό την φροντίδα του Γραφείου Ευημερίας Πάφου.

Ο ανακριτής ανέφερε, ακόμη, πως υπολείπεται αριθμός καταθέσεων από το περιβάλλον των δυο γονιών με το Επαρχιακό δικαστήριο να ανανεώνει το αίτημα προσωποκράτησης τους για άλλες έξι ημέρες.

Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες μας από την Αστυνομία, το Γραφείο Ευημερίας ήταν ενήμερο για την συμπεριφορά του πατερά προς την οικογένεια του.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ: Kλήθηκε ιατροδικαστής από την Αγγλία την νεκροτομή

Θυμίζουμε πως η μητέρα στην κατάθεση της φέρεται να παραδέχθηκε ότι ο σύζυγός της ήταν αρκετά επιθετικός με τα παιδιά τους.

Όπως ανάφερε στην κατάθεση της, όταν το βρέφος έκλαιγε, ο ίδιος ενοχλείτο και σε μια περίπτωση το έσπρωχνε επανειλημμένα για να σταματήσει να κλαίει.

Ανάφερε, επίσης, πως ο σύζυγος έχει προβλήματα αλκοολισμού και την ημέρα που το βρέφος κτύπησε ήταν υπό την επιτήρησή του, καθώς η ίδια απουσίαζε.

Η νεκροτομή που ξετύλιξε την υπόθεση

Πάντως να σημειώσουμε, πως την όλη υπόθεση ξεσκέπασε η ιατροδικαστική έκθεση των δυο ιατροδικαστών, Αγγελικής Παπεττά και Ανδρέα Μαρνερίδη.

Σύμφωνα με τα ευρήματα τους, οι δυο ιατροδικαστές δεν είχαν πειστεί πως το βρέφος είχε πέσει μόνο από τον καναπέ και είχε τραυματιστεί τόσο σοβαρά.

Μάλιστα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η κ. Παπέττα είχε ζητήσει όπως πριν αρχίσει την νεκροτομή, να ληφθούν καταθέσεις από τους γονείς πράγμα το οποίο έγινε. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top