Eurovision: Εκρηκτικό το τραγούδι της Κύπρου - 'Μαγνητίζει' η Φουρέιρα - VIDEO

Eurovision: Εκρηκτικό το τραγούδι της Κύπρου - 'Μαγνητίζει' η Φουρέιρα - VIDEO

Παρουσιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής 2/3 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ το τραγούδι που θα εκπροσωπίσει την Κύπρο στην Eurovision, με τίτλο Fuego.

Εκρηκτικό είναι το τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα για τη φετινή συμμετοχή της Κύπρου στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στη Λισαβόνα.

Το τραγούδι, που έχει έντονα dance ethnic στοιχεία, είναι δημιουργία του Ελληνοσουηδού συνθέτη και παραγωγού Αλεξ Παπακωνσταντίνου και των Geraldo Sandell, Viktor Svensson, Anderz Wrethov, Didrick, ενώ η σκηνοθεσία του βιντεοκλίπ είναι του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη.

Θυμίζουμε ότι, την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στο βιντεοκλίπ επιμελήθηκε ο Κύπριος σχεδιαστής, Στέλιος Κουδουνάρης.

https://www.youtube.com/watch?v=54PHdAEmJkM

 



 



 

 




Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.