ΠΑΦΟΣ: Πιάστηκαν στα χέρια εργάτες ξενοδοχείου

ΠΑΦΟΣ: Πιάστηκαν στα χέρια εργάτες ξενοδοχείου

Στην σύλληψη 21χρονου και 31χρονου, χθες βράδυ στην Πάφο, βάσει δικαστικών ενταλμάτων, για υπόθεση συμπλοκής, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, κατοχής επιθετικών οργάνων και κοινής επίθεσης, προχώρησε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 11:30, την Παρασκευή 2/3, σε υπό ανακαίνιση ξενοδοχείο στην Κάτω Πάφο υπήρξε συμπλοκή μεταξύ αριθμού εργατών.

Αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν ο ελαφρύς τραυματισμός ενός προσώπου .

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, όπου, αφού έτυχε των Πρώτων Βοηθειών απολύθηκε.

Στην συνέχεια τα δύο πρόσωπα, ηλικίας 21 και 31 χρόνων, συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων συνεχίζει τις εξετάσεις.

*φώτο αρχείου

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ στο Ιράν

LIVE: Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ στο Ιράν

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE