Ακτοπλοϊκή σύνδεση με Ισραήλ θέλουν τα κατεχόμενα

Ακτοπλοϊκή σύνδεση με Ισραήλ θέλουν τα κατεχόμενα

Στην προετοιμασία δρομολόγησης ακτοπλοϊκής διασύνδεσης της Κερύνειας με την πόλη Αλάνια της Τουρκίας στα νότια και της Αμμοχώστου, με το Ισραήλ βρίσκεται το «υπουργείο τουρισμού», δήλωσε κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού του «υπουργείου» του στην «επιτροπή οικονομικών» της «βουλής» ο Φικρί Ατάογλου.

Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, ο κ. Ατάογλου είπε ότι μόλις δημιουργηθεί αυτή η σύνδεση θα πραγματοποιηθούν 16-18 δρομολόγια κρουαζιέρας σε 4 μήνες.

Ο προϋπολογισμός του «υπουργείου τουρισμού» που εγκρίθηκε με πλειοψηφία χθες στην αρμόδια «επιτροπή» προβλέπει ποσό 145,3 εκ ΤΛ (36,3 εκ ευρώ) από τους υψηλότερους στην «κυβέρνηση».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.