Ο παίκτης της τελευταίας στιγμής του αγώνα στο Μακάρειο μίλησε και είπε…

Ο παίκτης της τελευταίας στιγμής του αγώνα στο Μακάρειο μίλησε και είπε…

Ο ποδοσφαιριστής της Πάφου FC, Ραφαήλ Γιαγκουδάκης, ο οποίος ήταν ο παίκτης της τελευταίας στιγμής με το γκολ του, μετά το πέρας του αγώνα με τη Δόξα Κατωκοπιάς δήλωσε τα εξής στο συνδρομητικό κανάλι της Cytavision:

«Μας αδικεί το σκορ. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Είχαμε κάποιες αδυναμίες, θα τις διορθώσουμε για το επόμενο παιχνίδι. Πιστεύω ότι πήραμε ένα καλό σκορ».

Για το γκολ του: «Είναι ένα σημαντικό γκολ. Προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα. Στο γκολ έκανα αυτό που ξέρω, να σουτάρω».

Για τα μπαράζ: «Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι. Σίγουρα θα μπορούσαμε να είμαστε σε καλύτερη θέση στην βαθμολογία».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.