BOYΛΗ: Αξιωματούχοι πλησίασαν τους διαδηλωτές – Υπήρξαν αντιδράσεις- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

BOYΛΗ: Αξιωματούχοι πλησίασαν τους διαδηλωτές – Υπήρξαν αντιδράσεις- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άναψαν για λίγο τα αίματα έξω από την Βουλή όπου διαδηλωτές διαμαρτύρονταν για τον Ακάμα, κατά την διάρκεια της τελετής εγκατάστασης του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Μετά το τέλος της τελετής εγκατάστασης του Προέδρου, πλησίασαν του διαδηλωτές ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ, Γιώργος Λουκαΐδης και ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, με σκοπό να συνομιλήσουν μαζί τους, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν.

Οι διαδηλωτές αντέδρασαν, και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα για να μην ακουστούν όσα θα έλεγαν οι δύο άντρες.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Λουκαΐδης προσπάθησε να μιλήσει μέσω τηλεβόα, ενώ στον κ. Σιζόπουλο δεν δόθηκε καν η δυνατότητα αυτή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

Αγωνιζόμενοι για τον στόχο της απελευθέρωσης, έχουμε υποχρέωση να ενισχύουμε με πράξεις κι όχι με λόγια, όλους τους παράγοντες ισχύος της χώρας μας, είπε σήμερα ο Προεδρος της Δημοκρατίας κ.Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε σήμερα τον χαιρετισμό της στρατιωτικής παρέλασης με την ευκαιρία της επετείου της ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE