ΜΑΔΔίτες με κράνη και όπλα έξω από την Βουλή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΜΑΔΔίτες με κράνη και όπλα έξω από την Βουλή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αυξημένα είναι τα μέτρα ασφαλείας έξω από το κτήριο της Βουλής, όπου ως γνωστόν αναμένεται να πραγματοποιηθεί η τελετή εγκατάστασης του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, στο σημείο υπάρχει μεγάλη αστυνομική δύναμη, χαρακτηριστικό αυτού είναι ότι κάθε 50 μέτρα υπάρχει αστυνομικός που φέρει κράνος ασφαλείας και όπλο.

Η άφιξη του Πρόεδρου της Δημοκρατίας στις εγκαταστάσεις της Βουλής ήταν προγραμματισμένη για τις 11:15 το πρωί της Τετάρτης (28/2).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό Συμβούλιο αυτή την Τετάρτη αναμένεται να κατατεθούν οι προτάσεις των αρμόδιων Υπουργείων σε σχέση με τις αποζημιώσεις όσων έχουν επηρεαστεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE